Open dagen bij BC De Kantjils

Op donderdag 7 en 14 september zijn er open avonden bij Badmintonclub De Kantjils. In het kader van de Week van het Badminton (9-17 sept) zullen er landelijk meer activiteiten plaatsvinden om deze leuke sport te promoten. Op de open avonden zorgen wij voor een warm welkom en een racket als je die niet hebt. Neem sportschoenen mee en we nodigen je met genoegen uit op de baan om een shuttletje te slaan.
Wij spelen in Sporthal De Vlinder aan de Hollandseweg 7 in Wageningen.
Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom bij de Kantjils om rond te kijken, mee te spelen en te zien wat het spelletje precies inhoudt. Want dat het makkelijker lijkt dan het is, zal je vanzelf duidelijk worden! De Kantjils bestaan sinds 1970 en biedt spelers van allerlei niveaus een gezellige speelavond. Jong en oud, recreant of competitiespeler. Kies je voor gezelligheid en ontspanning of ga je voor prestatie en niveau? Op dinsdagavond is er competitietraining voor jeugd en senioren. Op donderdagavond is er vrij spelen voor alle senioren en beginnerstraining voor wie wat kneepjes wil leren en op vrijdagavond is er training voor de jeugd. Voor alle speeltijden zie onze website: www.kantjils.nl
Naast reguliere speelavonden zijn er ook diverse activiteiten zoals het Paas en Kersttoernooi, Sinterklaas of Nieuwjaarsgezelligheid en worden er ook landelijke toernooien georganiseerd zoals WOK (voor hoger bonds niveau) en KORT (voor recreanten) en jaarlijks de Clubkampioenschappen. Sfeer is bij ons erg belangrijk. Wil je weten of badminton wat voor jou als sport is? Of kriebelt het omdat je vroeger wellicht hebt gespeeld? Kom dan gerust langs. Neem een vriendin, echtgenoot, buurman of kennis mee. Je kunt 4x gratis meespelen.
Voor meer info of vragen kun je ook mailen naar badminton@kantjils.nl

Geef een reactie