Lid worden van de Kantjils

Proefperiode

Voordat je lid wordt, wil je natuurlijk eerst kijken of onze club je bevalt. Daarom kun je bij ons eerst vier keer kosteloos en vrijblijvend meespelen voordat je besluit om lid te worden. Je kunt je hiervoor aanmelden via badminton@kantjils.nl. Vermeld dan in de onderwerpregel ‘Aanmelden proefperiode’. Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst. Tijdens de proefperiode kun je van ons een racket lenen.

Je wilt lid worden

Besluit je om lid te worden van onze club? Dan ontvang je van ons een inschrijfformulier (je kunt ook hier het formulier downloaden). Het is belangrijk om te weten dat je lid wordt voor een heel seizoen, dat loopt van 1 september t/m 31 augustus het jaar daarop. En dat wij eenmalig € 15,- aan administratiekosten in rekening brengen. Ben je lid geworden, dan ontvang je van ons je eigen speellabel (senioren) om speeltijd en banen te kunnen reserveren op de donderdagavond. Als lid van onze club word je ook automatisch lid van de Nederlandse Badmintonbond. Je ontvangt een Bondspas en kunt meedoen aan landelijke toernooien.

Korting

Er kan korting op de contributie worden verdiend door het verrichten van vrijwilligerswerk ten behoeve van het beheer van sporthal De Vlinder. Nadere informatie in bijlage A. Voor jeugdleden onder 16 jaar geldt dat de ouders/verzorgers de werkzaamheden verrichten.

Kwartaalkaart

Wil je tijdelijk komen badmintonnen, dan is de kwartaalkaart wellicht iets voor jou. Een kwartaalkaart kost € 70,-, is persoonsgebonden en geeft je de mogelijkheid om drie aaneengesloten maanden te spelen. Je dient deze periode voor een eigen racket te zorgen.

Stoppen als lid

Besluit je om te stoppen met je lidmaatschap?
Dat moet met een opzegformulier; je kunt hier het opzegformulier downloaden.