Lid worden van de Kantjils

Proefperiode

Voordat je lid wordt, wil je natuurlijk eerst kijken of onze club je bevalt. Daarom kun je bij ons eerst vier weken kosteloos en vrijblijvend meespelen voordat je besluit om lid te worden. Je kunt je hiervoor aanmelden via badminton@kantjils.nl. Vermeld dan in de onderwerpregel ‘Aanmelden proefperiode’. Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst. Tijdens de proefperiode kun je van ons een racket lenen.

Je wilt lid worden

Besluit je om lid te worden van onze club? Dan kun je hier het inschrijfformulier downloaden. Het is belangrijk om te weten dat je lid wordt voor een heel seizoen, dat loopt van 1 september t/m 31 augustus het jaar daarop. En dat wij eenmalig € 15,- aan administratiekosten in rekening brengen. Ben je lid geworden, dan ontvang je van ons je eigen speellabel (senioren) om speeltijd en banen te kunnen reserveren op de donderdagavond. Als lid van onze club word je ook automatisch lid van de Nederlandse Badmintonbond. Je kunt meedoen aan landelijke toernooien.
Je wordt lid van een club, niet van een commerciële organisatie. We noemen dat een leden-voor-leden-club. Iedereen doet iets en niemand (behalve de trainers) krijgt betaald. Na een halfjaar of zo word je benaderd om te vragen wat je zou willen doen.

Korting

Er kan korting op de contributie worden verdiend door het verrichten van werk ten behoeve van het beheer van sporthal De Vlinder (schoonmaak, toezicht, bardienst). Voor jeugdleden onder 16 jaar geldt dat de ouders/verzorgers de werkzaamheden verrichten.

Stoppen als lid

Besluit je om te stoppen met je lidmaatschap?
Dat moet met een opzegformulier. Je kunt hier het opzegformulier downloaden.