Lidmaatschap van de Kantjils

Proefperiode

Voordat je lid wordt, wil je natuurlijk eerst kijken of onze club je bevalt. Daarom kun je bij ons eerst vier weken kosteloos en vrijblijvend meespelen voordat je besluit om lid te worden. Je kunt je hiervoor aanmelden via badminton@kantjils.nl. Vermeld dan in de onderwerpregel ‘Aanmelden proefperiode’. Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst. Tijdens de proefperiode kun je van ons een racket lenen.

Je wilt lid worden

Besluit je om lid te worden van onze club? Dan kun je hier het inschrijfformulier downloaden.

Als lid van onze club word je ook automatisch lid van de Nederlandse Badmintonbond. Je kunt meedoen aan landelijke toernooien.

Ben je lid geworden, dan ontvang je als senioren lid van ons je eigen speellabel om speeltijd en banen te kunnen reserveren op de donderdagavond.

Je wordt lid van een club, niet van een commerciële organisatie. We noemen dat een leden-voor-leden-club. Iedereen doet iets en niemand (behalve de trainers) krijgt betaald. Na ongeveer een halfjaar word je benaderd met de vraag wat je zou willen doen.

Korting

Er kan korting op de contributie worden verdiend door het verrichten van werk ten behoeve van het beheer van sporthal De Vlinder (schoonmaak, toezichthouden in de sporthal, bardienst). Voor jeugdleden onder 16 jaar geldt dat de ouders/verzorgers de werkzaamheden verrichten.

Langdurige blessure of tijdelijk verhinderd?

Geef het tijdig aan via badminton@kantjils.nl dan kan er gezocht worden naar een overbrugging/oplossing.

Stoppen als lid

Het lidmaatschap kan aan het eind van elk kwartaal worden stopgezet. Uiterlijk 2 weken voor het aflopen van het kwartaal moet de afmelding ontvangen zijn, volgens onderstaande schema:

Start kwartaalUiterlijk afmelden
1 augustus1 augustus
1 november15 oktober
1 februari15 januari
1 mei15 april

Stoppen met badminton bij BC de Kantjils doe je het eenvoudigst via het opzegformulier. Opzegformulier downloaden. Stuur het ingevulde formulier naar badminton@kantjils.nl