Open dagen 2018

2018: ongemerkt afvallen en moeiteloos conditie opbouwen!

Je zou eens aan badminton kunnen denken, het is een toegankelijke en gezellige sport voor zowel jong als oud, voor beginners en gevorderden.
Het houdt je fit, is goed voor de lijn en is bovendien door de sociale contacten heel gezellig. Je leert veel mensen kennen en door een training te volgen bouw je die contacten vanzelf op.
Badminton heeft zo veel in zich dat je op elk niveau aan je trekken kunt komen. Je hoeft heus geen atleet te zijn om te kunnen badmintonnen. Op elk niveau kan gespeeld worden en je bepaalt zelf hoe ver je daarin gaat.
Er bestaan wat misverstanden over badminton, zoals dat het een simpel spelletje is, iets wat mensen in de tuin spelen, of op de camping – waar je natuurlijk altijd last heb van wind, en geen goede shuttles hebt en geen net. Als je begint is het inderdaad een eenvoudig spel, maar naarmate je beter gaat spelen wordt het complexer. Op de camping speel je naar elkaar toe, in de zaal speel je juist naar de plekken waar niemand staat. Dat maakt het tot een spel.
Badminton is een geweldige vrijetijdsbesteding voor iedereen.
Probeer het eens uit. Je mag bij De Kantjils vier weken gratis meespelen en dan krijg je nog les en training ook. Elke donderdagavond om 8 uur in Sporthal de Vlinder. Jeugd op dinsdag en/of vrijdag om half zeven. Voor informatie  badminton@kantjils.nl
Uit recent onderzoek is gebleken dat het risico op overlijden in een bepaald jaar bijna 50% lager is voor badmintonners dan voor voetballers, hardlopers of voor mensen die niet aan sport doen!