Competitie

De Kantjils neemt met diverse jeugd- en seniorenteams deel aan de bonds- en regiocompetitie van Badminton Nederland. Er wordt gespeeld in verschillende divisies, waarbij de 1e divisie de hoogste klasse is en de 8e divisie de laagste. Momenteel speelt er een gemengd seniorenteam in respectievelijk 4e, 5e en 8e divisie. De twee hoogste teams spelen met veren shuttles. Tevens speelt er een herenteam in de 2e divisie (ook met veren shuttles).

De clubkleuren van de Kantjils zijn rood en zwart. Competitiespelers komen tijdens wedstrijden uit in een clubshirt. Het is mogelijk het clubshirt te voorzien van je naam. Shirts kunnen aangeschaft worden via de trainer.

Denk je erover om competitie te gaan spelen, kom dan gerust eens kijken bij een training

JeugdDinsdag18.30 – 20.30 uur
Vrijdag19.00 – 21.00 uur
SeniorenDinsdag20.30 – 22.00 uur

Gevorderde recreanten kunnen deelnemen aan training op dinsdag van 20:30 – 22:00 uur.

Er geldt een contributie toeslag voor gevorderde recreanten training, competitie spelen en gebruik van veren shuttles, zie hiervoor contributie.

Er bestaat het voornemen om met de club ook deel te gaan nemen aan het jaarlijkse voorjaarstoernooi van de badmintonbond. Dat is een opstaptoernooi voor recreanten die ook tegen andere clubs willen spelen, of die zich afvragen of competitiespelen wel iets voor hen is.