Maatregelen om 2 weken verlengd

Op 3 november heeft de Overheid ter bestrijding van het coronavirus tijdelijke verzwaring van de ‘gedeeltelijke lockdown’ afgekondigd.

Het bestuur vindt de gezondheid van alle Kantjil-leden heel belangrijk en willen geen risico nemen en  blijft onderstaand voorlopig nog 2 weken langer instant:

  1. Senioren: het vrijspelen op de donderdag- en de training van de senioren op de dinsdagavond is definitief stopgezet. De Bondscompetitie ligt nog steeds stil.
  1. De jeugd t/m 17 jaar kunnen op de dinsdag en vrijdag gewoon blijven trainen. De jeugd mag blijven sporten in teamverband zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen, de competitie ligt wel stil. Bij binnenkomst kun je op de banken in de Plaza je sportschoenen wisselen met de buitenschoenen en neem alle spullen mee de zaal in. Buiten schoenen kunnen buiten de zaal in een rij gezet worden, zodat de looproute niet in gevaar komt. Advies: jongeren vanaf 13 jaar dienen bij binnenkomst van de sporthal een mondkapje te dragen
  1. Alle douches en kleedkamers blijven gesloten.
  1. Het clubhuis blijft gesloten.

De nieuwe maatregelen gelden vanaf woensdag 3 november 22.00 uur. Over 2 weken beoordeelt het kabinet wat er daarna nodig is.

Wanneer er wijzigingen zijn, zullen we iedereen zo snel mogelijk op de hoogte brengen.